Digimarkkinointi koulutus workshop Kouvola

Koulutukset ja workshopit

WordPress haltuun

Yrityksellä on juuri avatut hienot kotisivut, mutta et oikein osaa tai uskalla tarttua toimeen ja päivittää sisältöjä, tuttu tilanne? 

Toteutan tilauksesta WordPress- ja Woocommerce-koulutuksia. Ryhmä voi valita valmiista kokonaisuuksista tai koulutus voidaan räätälöidä toiveiden mukaisesti eri osa-alueista:

 • sisällönhallinta WordPressissä ja kuvien käsittely oikeaoppisesti
 • Woocommerce -kaupan toiminnot ja tuotteiden hallinta
 • WordPressin teemat ja lisäosat – miten tehdä oikeat valinnat?
 • kotisivujen hallinta sivurakentajalla: Elementor tai Divi

 

Koulutus voidaan järjestää yrityksen tiloissa tai erillisessä koulutustilassa.

Tarvitsin asiakkailleni kotisivukoulutusta. Laura toteutti meille WordPress -koulutuksen sekä suomeksi että englanniksi. Asiakkailta keräämäni palaute Lauran koulutuksesta oli pelkästään myönteistä. Kiitos!

Tanja Rautavirta
Uravalmentaja, Kaiku-hanke / Pohjois-Kymen Kasvu ry
Wordpress-koulutukset Kouvola Lahti
digimarkkinointi konsultointi kouvola

Laura oli mitä parhain auttamaan ymmärtämään nettisivujen tekoa ja rakennetta. Uutena yrittäjänä halusin itse aiheeseen tutustua ja tämä Lauran tarjoama palvelu oli täysin paikallaan. Lauralta sain paljon tietoa, hyviä vinkkejä ja kipinän nettisivujen tekoon sekä loistavaa seuraa aamupäivän ajaksi.

Heli Savolainen
valokuvaaja
Kouluttautumalla markkinoinnin mestariksi!

Digi­markkinoinnin luennot ja workshopit

Koulutan WordPressin lisäksi myös yleisesti digimarkkinoinnista. Digimarkkinoinnin luento voi olla esimerkiksi osa yrittäjyyskurssia tai yritysverkoston tilaama kokonaisuus.

Sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti. Luennolla voidaan käydä läpi muun muassa näitä aiheita:

 • kotisivut yritykselle – alustat ja mahdollisuudet
 • johdatus verkkokauppaan
 • sosiaalinen media yrityksen markkinointikanavana
 • yritysblogi ja sisältömarkkinointi
 • liidien kerääminen digitaalisissa kanavissa
 • Googlen työkalut: MyBusiness, Search Console, Analytics, Tag Manager ja Ads


Workshopissa käydään yhdessä läpi tiettyä aihealuetta ja pyritään löytämään osallistujille ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin.

Workshop toteutetaan aina läsnäollen Kouvolan tai Lahden alueella, mutta luento on mahdollista toteuttaa myös etänä sijainnista riippumatta.

Laura on osaava kouluttaja, hyvällä käytännön kokemuksella. Luennot ovat mielenkiintoisia ja kysyttäessä Lauran antaa vastauksen tai mielipiteen kysymykseen.

Pekka Hokkanen
Aikuiskoulutus Taitaja Kouvola
 • WordPress perus 690 €

  Käydään läpi WordPress-järjestelmä, sen ominaisuudet, toiminnot ja mahdollisuudet. Sisältöjen ja valikoiden muokkaamiseen tutustutaan käytännön harjoituksilla. Sisällöntuotannossa käsittelemme myös muun muassa otsikkohierarkian ja kuvien koon vaikutukset sivuston latausnopeuteen ja hakukonenäkyvyyteen. Vinkkejä sopivan teeman valintaan. 

  Kesto noin 3h. Osallistujamäärä 3-6 henkilöä. Koulutusaika ja -paikka sovitaan tilaajan kanssa. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla omat tietokoneet harjoituksia varten.

 • WordPress plussa 990 €

  Syvennytään edistyneempiin toimintoihin, kuten ulkoasun muokkaus teeman toiminnoilla tai sivurakentajalla, yhteydenottolomakkeen teko ja sosiaalisen median jakotoiminnot. Lisäksi tutustumme hakukoneoptimointiin ja käymme läpi Google Search Consolen perusasetukset. Plussakoulutus sopii omatoimiselle yritykselle tai bloggaajalle, joka haluaa kehittää blogiaan ammattimaisempaan suuntaan.

  Kesto noin 5h. Osallistujamäärä 3-6 henkilöä. Koulutusaika ja -paikka sovitaan tilaajan kanssa. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla omat tietokoneet harjoituksia varten.

 • WordPress räätälöity 1.450 €

  Koulutuksessa käydään läpi juuri teidän WordPress-sivuston ominaisuudet ja toiminnot, joilla sivuston hallinta pysyy yrityksen käsissä. Koulutuksen sisältö suunnitellaan aina etukäteen yrityksen edustajan kanssa. Hinta sisältää etukäteissuunnittelun ja kouluttajan tutustumisen tilaajan kotisivuihin.

  Kesto 4-6h. Räätälöidyssä koulutuksessa osallistujamäärä yrityksen tarpeen mukaan. Koulutusaika sovitaan tilaajan kanssa. Koulutus toteutetaan tilaajan tiloissa, ellei toisin sovita.

 • Digimarkkinoinnin luento 590€

  Sisältö tilaajan toiveiden mukaisesti
  Pdf-materiaali

  Kesto 4h. Osallistujamäärä max. 30 henkilöä. Paikan päällä tai etäkoulutuksena. Paikan päällä kouluttaessa omat tietokoneet osallistujilla suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä. Etäkoulutuksessa osallistujilla oltava laadukas verkkoyhteys ja mahdollisuus osallistua keskusteluun tietokoneen välityksellä.

 • Workshopit ja yksilökoulutukset 75€ /h

  Vapaamuotoisesti pyydettyä aihetta käsitellen ilman erillistä koulutusmateriaalia.

Hintoihin lisätään alv 24%
Paikan päälle tullessa hintaan lisätään matkakustannukset.

Tarvitseeko kotisivusi uudistusta tai kaipaatko markkinoinnin sparrausta?

Tutustu myös

Hienoa, että olet täällä!

Minulla on ideoita markkinointiin. Löydetään yhdessä keinot, joilla voin auttaa sinua menestymään.