Palvelut

Mainonnalla on merkitystä

Design Funnypurple tarjoaa sunnittelun kaikkiin mainonnan palveluihin, olipa kyse sähköisestä markkinoinnista, perinteisistä medioista tai jostain ihan muusta.

Aloitetaanko yritysilmeen luomisesta, riittääkö yksittäinen mainos, vai jotain siltä väliltä?

Mitä sinä haluat viestiä yrityksesi visuaalisella ilmeellä?

Palvelut mielikuvissa

Yritysilmeet, logot, konsultointi

Yritysviestinnässä tärkeää on yhtenäisen visuaalisen ilmeen luominen jo yrityksen alkumetreillä. On mahdollista aloittaa pienistä kokonaisuuksista, tai suunnitella suoraan kattavampi paketti tulevaa kasvua ajatellen. Myös pidempään toiminnassa oleville yrityksille toteutetaan yritysilmeiden ehostuksia.

Huolellisesti rakennetusta ja suunnitellusta ilmeestä tulee tunnistettava ja mieleenpainuva. Graafiseen ohjeistoon sisältyy logo ja värimääritykset, typografia, kuvamaailma, lomakkeet ja muut sovitut materiaalit.

Yrityksen liikemerkki eli logo on näkyvin – tai ainakin erottuvin – osa yrityksen visuaalista ilmettä. Logon tulee toimia monessa eri tilanteessa; sähköisesti ja paperilla, kangaspainatuksissa ja vaikkapa auton kyljessä. Onnistunut logo on selkeä ja näyttävä niin tuuman levyisenä kuin suuressa tienvarsikyltissäkin.

Varmista, että yrityksesi on löydettävissä.

Verkossa

Kotisivut, verkkokaupat, sosiaalinen media, digimainonta

Design Funnypurple tarjoaa toimiviin kotisivuihin koko paketin: suunnittelun, teknisen toteutuksen ja tarvittaessa sisällönmuokkauksen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Webhosting-palvelu tilataan laadukkaalta ja edulliselta palveluntarjoajalta, jos asiakkaalla ei hosting-palvelua ennestään ole. Sivustot toteutetaan monipuolisella WordPress-julkaisujärjestelmällä, jonka avulla sivujen sisältöä on helppo hallita ja kehittää.

Verkkokaupat toteutetaan WordPressin Woocommercella, jota on mahdollista laajentaa eri tarpeisiin ja kaupan toimintoja voi itse hallita ilman välikäsiä tai sitovia kuukausimaksuja. Olen erikoistunut toiminimiyrittäjien ja harrastajien pienten verkkokauppojen yksilölliseen toteutukseen.

Kaikki on Facebookissa! Tai ainakin lähes kaikki, joten miksi jättäytyä ulkopuolelle, kun markkinointia on mahdollista tehostaa sosiaalisen median avulla. Toteutetaan toimiva yritysprofiili esimerkiksi Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin tukemaan kotisivujasi sähköisessä markkinoinnissa.

Sähköpostimarkkinointi on yksi tehokkaimmista täsmäaseista mainonnassa, jos se on suunniteltu ja toteutettu huolella. Mitä, kenelle ja kuinka usein ovat avainkysymyksiä sähköpostimarkkinointia suunniteltaessa.

 

Juuri perustamassa verkkosivustoa?

Vai tarvitsetko webhotellilta jotain enemmän kuin nykyinen tarjoaa? Olen suomalaisen Zonerin yhteistyökumppani ja suosittelen tilaamaan webhotellin sieltä. Zonerin webhotellit ovat edullisia ja toimintavarmoja.

Hinnat alkaen 2,95/kk (1.vuosi)

Monipuolista mainontaa missä vain!

Painettuna

Käyntikortit, esitteet, lehdet, julisteet,teippaukset

Perinteisemmät mainostustavat eivät ole Internetistä huolimatta kadonneet mihinkään. Design Funnypurple suunnittelee ammattitaidolla kaikki tarvittavat painotuotteet.

Tarvitsetko kenties käyntikortteja, kampanjaflyereitä, tuote-esitteitä, mainoksen lehteen tai vaikkapa banderolliin? Myös ikkuna- ja autoteippausten, paitapainatusten ja laajempienkin julkaisujen suunnittelu onnistuu.

Kouluttautumalla sivuston ylläpito haltuun.

WordPress-koulutukset

Bloggaajille, yhdistyksille ja yrityksille

Peruskoulutuksissa käydään läpi WordPress-järjestelmä, sen ominaisuudet, toiminnot ja mahdollisuudet. Sisältöjen ja valikoiden muokkaamiseen tutustutaan käytännön harjoituksilla. Sisällöntuotannossa käsittelemme myös muun muassa otsikkohierarkian ja kuvien koon vaikutukset sivuston latausnopeuteen ja hakukonenäkyvyyteen. Peruskoulutus on sopiva valinta pienyrittäjälle tai aloittelevalle bloggaajalle.

Plussakoulutuksessa syvennytään edistyneempiin toimintoihin, kuten teeman valinta ja ulkoasun muokkaus teeman toiminnoilla, yhteydenottolomakkeen teko ja sosiaalisen median jakotoiminnot. Lisäksi tutustumme hakukoneoptimointiin ja käymme läpi Google Search Consolen perusasetukset. Plussakoulutus sopii omatoimiselle yritykselle tai bloggaajalle, joka haluaa kehittää blogiaan ammattimaisempaan suuntaan.

Yrityksellä on juuri avatut hienot verkkosivut, mutta henkilökunta ei oikein osaa tai uskalla tarttua toimeen ja päivittää sivustoa, tuttu tilanne? Räätälöidyssä koulutuksessa käydään läpi juuri teidän verkkosivuston ominaisuudet ja toiminnot, joilla sivuston hallinta pysyy yrityksen käsissä. Koulutuksen sisältö suunnitellaan aina etukäteen yrityksen edustajan kanssa.

Perus- ja plussakoulutuksissa osallistujamäärä 3-6 henkilöä, räätälöidyssä koulutuksessa yrityksen tarpeen mukaan. Koulutusaika ja -paikka sovitaan tilaajan kanssa. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla omat tietokoneet harjoituksia varten.

Laura ymmärtää visioni, vaikken osaa itse välillä kunnolla edes selittää sitä. Hommat hoidetaan sovitun aikataulun mukaisesti – vaikka välillä keksinkin jotain mikä pitää saada heti.

Jonna Heinonen / Joanna’s Beauty

Laurasta paistaa ammattitaito ja halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla!

Reetta Tähtinen / Kouvolan Formula-Center oy

Laura auttoi brändäämään tuotteemme juuri oikealla tavalla!

Veli Hyyryläinen / HeviRails

Asiakkaat sen sanovat parhaiten.