Palvelut

Mainonnalla on merkitystä

Design Funnypurple tarjoaa sunnittelun, kohdentamisen ja toteutuksen kaikkiin mainonnan palveluihin, olipa kyse sähköisestä markkinoinnista, perinteisistä medioista tai jostain ihan muusta.

Aloitetaanko yritysilmeen luomisesta, riittääkö yksittäinen mainos, vai jotain siltä väliltä?

Mitä sinä haluat viestiä yrityksesi visuaalisella ilmeellä?

Palvelut mielikuvissa

Brändäys, yritysilmeen ehostus, logot, sloganit, mainostekstit

Yritysviestinnässä tärkeää on yhtenäisen visuaalisen ilmeen luominen jo yrityksen alkumetreillä. On mahdollista aloittaa pienistä kokonaisuuksista, tai suunnitella suoraan kattavampi paketti tulevaa kasvua ajatellen. Myös pidempään toiminnassa oleville yrityksille toteutetaan yritysilmeiden ehostuksia. Brändiä täytyy ylläpitää ja kehittää, jotta kilpailukyky ja huomioarvo säilyvät jatkossakin.

Huolellisesti rakennetusta ja suunnitellusta ilmeestä tulee tunnistettava ja mieleenpainuva. Graafiseen ohjeistoon sisältyy logo ja värimääritykset, typografia, kuvamaailma, lomakkeet ja muut sovitut materiaalit.

Yrityksen liikemerkki eli logo on näkyvin – tai ainakin erottuvin – osa yrityksen visuaalista ilmettä. Logon tulee toimia monessa eri tilanteessa; sähköisesti ja paperilla, kangaspainatuksissa ja vaikkapa auton kyljessä. Onnistunut logo on selkeä ja näyttävä niin tuuman levyisenä kuin suuressa tienvarsikyltissäkin.

Varmista, että yrityksesi on löydettävissä.

Verkossa

Kotisivut, verkkokaupat, sosiaalinen media, digimainonta

Design Funnypurple tarjoaa toimiviin kotisivuihin koko paketin: suunnittelun, teknisen toteutuksen ja tarvittaessa sisällönmuokkauksen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Webhosting-palvelu tilataan laadukkaalta ja edulliselta palveluntarjoajalta, jos asiakkaalla ei hosting-palvelua ennestään ole. Sivustot toteutetaan monipuolisella WordPress-julkaisujärjestelmällä, jonka avulla sivujen sisältöä on helppo hallita ja kehittää.

Verkkokaupat toteutetaan WordPressin Woocommercella, jota on mahdollista laajentaa eri tarpeisiin ja kaupan toimintoja voi itse hallita ilman välikäsiä tai sitovia kuukausimaksuja. Olen erikoistunut toiminimiyrittäjien ja harrastajien pienten verkkokauppojen yksilölliseen toteutukseen.

Kaikki on Facebookissa! Tai ainakin lähes kaikki, joten miksi jättäytyä ulkopuolelle, kun markkinointia on mahdollista tehostaa sosiaalisen median avulla. Toteutetaan toimiva yritysprofiili esimerkiksi Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin tukemaan kotisivujasi sähköisessä markkinoinnissa.

Sähköpostimarkkinointi on yksi tehokkaimmista täsmäaseista mainonnassa, jos se on suunniteltu ja toteutettu huolella. Mitä, kenelle ja kuinka usein ovat avainkysymyksiä sähköpostimarkkinointia suunniteltaessa.

Juuri perustamassa verkkosivustoa?

Vai tarvitseko webhotellilta jotain enemmän kuin nykyinen tarjoaa? Olen suomalaisen Zonerin yhteistyökumppani ja suosittelen tilaamaan webhotellin sieltä. Zonerin webhotellit ovat edullisia ja toimintavarmoja.

Monipuolista mainontaa missä vain!

Painettuna

Käyntikortit, esitteet, lehdet, julisteet,teippaukset

Perinteisemmät mainostustavat eivät ole Internetistä huolimatta kadonneet mihinkään. Design Funnypurple suunnittelee ammattitaidolla kaikki tarvittavat painotuotteet.

Tarvitsetko kenties käyntikortteja, kampanjaflyereitä, tuote-esitteitä, mainoksen lehteen tai vaikkapa banderolliin? Myös ikkuna- ja autoteippausten, paitapainatusten ja laajempienkin julkaisujen suunnittelu onnistuu.

Laura ymmärtää visioni, vaikken osaa itse välillä kunnolla edes selittää sitä. Hommat hoidetaan sovitun aikataulun mukaisesti – vaikka välillä keksinkin jotain mikä pitää saada heti.

Jonna Heinonen / Joanna’s Beauty

Laurasta paistaa ammattitaito ja halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla!

Reetta Tähtinen / Kouvolan Formula-Center oy

Laura auttoi brändäämään tuotteemme juuri oikealla tavalla!

Veli Hyyryläinen / HeviRails

 

Asiakkaat sen sanovat parhaiten.