Yhteystiedot

Design Funnypurple

mainostoimisto

y-tunnus 2430569-3
Kouvola

Minä täällä hei!

Monimutkaisen yritysnimen Design Funnypurple takana olen minä, Laura. Graafista suunnittelua ja kotisivuja olen toteuttanut jo vuodesta 2004, ensin harrastuksena, sitten sivutoimisena yrittäjänä ja vuoden 2017 alusta asti päätoimisena yrittäjänä.

Miellän itseni ensisijaisesti asiakaspalvelijaksi, johon olen saanut vankkaa kokemusta niin ravintola- kuin kaupan alallakin ennen siirtymistä kokopäiväiseksi mainosalan talentiksi. Asiakaspalveluahan tämäkin homma on, hiukan eri näkökulmasta vain kuin kodintekniikkaosastolla tai kahvilassa.

Koulutustaustastani löytyy Medianomi AMK -paperit, myynnin ammattitutkinto sekä lukuisia itseopiskelukursseja alaan liittyen. Nyt vuonna 2019 suoritan lisäksi markkinointiviestinnän ammattitutkinnon, jotta voin tarjota vielä kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkailleni ja auttaa heitä menestymään.

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai laita viestiä muuten vain!

Haluan jatkossa vastaanottaa tarjouksia ja uutisia mainonnan keinoista ja yrittäjyydestä. Tämä ei sido mihinkään ja listalta voi poistua milloin tahansa. Tietosuojaseloste