Yhteystiedot

Design Funnypurple

digitoimisto & mainostoimisto

y-tunnus 2430569-3
Kouvola

Palvelualue koko Suomi

Laura Jalonen

Kiitos asiakkailleni!

Kalenterissa on tilaa kotisivu- tai verkkokauppaprojektille helmikuun 2021 alusta alkaen. Toki ennen minun työtä sinulla on oma osuutesi projektissa eli tammikuu voi tulla yllättävänkin nopeasti…

Logojen ja pienempien mainosten suunnittelu on mahdollista nopeammalla aikataululla. 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai laita viestiä muuten vain!
Laura Jalonen Design Funnypurple mainostoimisto

Minä täällä hei!

Design Funnypurplen takana olen minä, Laura. Graafista suunnittelua ja kotisivuja olen toteuttanut jo vuodesta 2004, ensin harrastuksena, sitten sivutoimisena yrittäjänä ja vuoden 2017 alusta asti päätoimisena yrittäjänä.

Työssäni olen todella tarkka ja pienimmätkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi. Monesti asiakas saa vinkkejä ja näkökulmia moneen muuhunkin juttuun kuin siihen mitä on alunperin tilannut.

Miellänkin itseni ensisijaisesti asiakaspalvelijaksi, johon olen saanut vankkaa kokemusta niin ravintola- kuin kaupan alallakin ennen siirtymistä kokopäiväiseksi mainosalan talentiksi. Asiakaspalveluahan tämäkin homma on, hiukan eri näkökulmasta vain kuin kodintekniikkaosastolla tai kahvilassa.

Koulutustaustastani löytyy Medianomi AMK -paperit, myynnin ammattitutkinto sekä lukuisia itseopiskelukursseja alaan liittyen. Olen suorittanut yrittäjänä toimiessani myös markkinointiviestinnän ammattitutkinnon ja tällä hetkellä opiskelen palvelumuotoilun YAMK-tutkintoa, jotta voin tarjota vielä kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkailleni ja auttaa heitä menestymään.

Laura Jalonen

Haluatko selvittää,

Puhelinsparraus on loistava tapa selättää pienet haasteet!

Hienoa, että olet täällä!

Minulla on ideoita markkinointiin. Löydetään yhdessä keinot, joilla voin auttaa sinua menestymään.